Ювілейний сезон романтичного реаліті "Холостяка" вже завершився. Пілот з Одеси Макс Михайлюк, який живе і будує кар'єру в Майамі, вибрав Дашу Ульянову і зробив їй заповітну пропозицію в фіналі проекту.

На пост-шоу глядачі дізналися, що пара не змогла вберегти щастя і в підсумку розійшлася. Після проекту це також підтвердив головний герой "Холостяка" Макс, опублікувавши в своєму Instagram-акаунті прощальні слова для екскоханої.

"Даша, дякую за моменти, які ми розділили разом, і нехай love story без happy end'a, але вона була незабутня, я просто хочу, щоб ти була щаслива", - зворушливо написав Макс.

"Як можна було просрати таку дівчину? Я розчарована! Капец", "Дана вчасно підставила Максу свою пілотку", "Сам зробив так, що історія без хеппі енду👋🏻", "Макс, а ти б не хотів піти на примирення? Може хеппі енд все ще можливий ", - написали під постом коментатори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи є життя після Холостяка – покинута Максом Дана розповіла про свої плани.

Як повідомляв портал Знай.ua, холостяк Макс забув про Дашу – "Фото з моєї першої".

Також портал Знай.ua писав, що переможниця "Холостяка" Даша зняла обручку від Макса і залишилася одна.