У фіналі пост-шоу популярного романтичного реаліті "Холостяк-10" з'ясувалося, що головний герой Макс Михайлюк зайнявся сексом з однією з учасниць на проєкті, і розповів про це своїй коханій.

Даша і Макс на "Холостяку", фото з Instagram
Даша і Макс на "Холостяку", фото з Instagram

Так, одна з учасниць шоу "Холостяк-10" Дана розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram листування з переможницею реаліті, в якому розкрила ім'я тієї, з якою, можливо, переспав Макс. Проте, ім'я дівчини Дана замазала, а коментувати подію не стала.

"Це тимчасовий пост. Переписка 20.05, бо 19.05 відбувалися зйомки пост-шоу. Я нічого пояснювати не буду. Нічого коментувати не буду. В кого з ким і коли був чи не був секс, під час чи після проєкту - це особиста справа кожного. В мене - моя справа. В Даші, Макса й інших учасниць - їхня. Ніхто ні в чому не винний. Ніхто не є поганим чи дуже хорошим. Так вже склалося, що ніхто не залишився з Максом. Причини - в кожного свої. І їх багато. В житті так буває. І це нормально", - написала Дана.

Також вона звернулася до фанатів романтичного реаліті "Холостяк".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Не ображайте нікого. І стежте за своїм особистим життям. Так буде краще для всіх", - сказала Дана.

Переписка, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "холостяка" Макса помітили в компанії накачаного красеня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "холостяк" Макс красиво попрощався з Дашею.

Також "Знай.ua" писав, що "холостяк" Макс зробив несподіване зізнання перед пост-шоу.