У мережі оприлюднили унікальну світлину доньки легендарної співачки Алли Пугачової та її не менш відомого чоловіка Максима Галкіна. Так, на ній показали, як вже досить доросла Ліза виглядає в королівському образі.

Відповідний знімок оприлюднили на фан-сторінці дівчинки в Instagram.

Зокрема, на фото можна помітити, як дівчинка з довгим світлим волоссям посміхається та впевнено позує перед камерою. Варто запевнити, що знімок вийшов дуже цікавою, адже на ньому донька Пугачової схожа на справжню диснеївську принцесу.

Скріншот допису

"В образі діснеївської принцеси", - коротко та лаконічно підписали кадр в мережі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачам така світлина дуже сподобалася і вони засипали їх лайками, а також коментарями стосовно того, що дівчинка виглядає просто фантастично та дуже схожа на свою зіркову маму: "Очаровашечка", "Ліза, ти просто ангельська квіточка", "Гордість мами і тата", "Краса", "Лялька", "Копія мами", "Дуже красива", "Скільки шарму в цій маленькій дівчинці, красотуля", "Просто красуня, а ще й дуже розумна".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Галкін за спиною Пугачової перетворився на Путіна - "Суворий режим"

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачову не впізнати – Галкін показав хоум-відео з Аллою Борисівною.

Також Знай.ua писав, що Максим Галкін до сліз зворушив привітанням для Пугачової, Орбакайте і маленької доньки, відео.