Відома мексиканська модель журналу "Playboy" Кассандра Сьєнега (CJ SPARXX) похвалилася черговим фото зі спекотним тілом та шикарним бікіні.

Відповідний знімок вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де красуня вже встигла зібрати майже мільйонну армію шанувальників.

Варто зауважити, що модель часто публікує різноманітні фото в купальниках, а вже цього разу знаменитість постала перед фанатами у бікіні червоного кольору, які обтягували її пишні форми. Водночас зірка одягла і легку накидку зі зміїним принтом і червоним акцентом на рукавах.

Фото з допису

Щодо користувачів мережі, то таке фото їм сподобалося – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото з допису

Щоправда, це не єдине фото, яке припало до душі фанатам, напередодні зірка "Playboy" з'явилася ще в одному бікіні, які було більше схожі всього на кілька шнурочків, які ледь витримували натиск форм зірки.

Фото з допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сестрички Дженнер в червоних купальниках влаштували еротичну гру перед камерою.

Як повідомляв Знай.uа Кім Кардашьян намазала обличчя чимось дуже дивним і білим.

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко заявила про домагання лікаря Охматдиту і вагітність у 16.