Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі миле фото з сином і розповіла, як їй доводиться спілкуватися з батьками в період карантину. Як відомо, мама і тато телезірки живуть в Одесі, а вона зі своєю родиною в Москві.

На фотографії Регіна позує, лежачи на асфальті, а на ній лежить Майкл. На ній синя сорочка, поверх якої вона накинула світлу безрукавку. Її волосся недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Тодоренко розповіла про те, що їй доводиться спілкуватися з батьками по відеозв'язку, бо під час карантину вони не можуть зустрітися. "Я сьогодні плакала, розчулилася, коли говорила по відеозв'язку з батьками. Майкл поки тільки так може спілкуватися з бабусею і дідусем (вже майже пів року). Сьогодні Майкл прокинувся зі словами: «Баба, алло!» А коли додзвонилися, дідусь з бабусею влаштували для нас концерт, батько грав на гітарі і співав за тисячу кілометрів, а Ведмедик на відстані руки від телефону танцював, аплодував дідові і потім цілував екран", - поділилася Регіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.