Після фіналу пост-шоу популярного романтичного реаліті "Холостяк-10", головний герой Макс Михайлюк і його особисте жття неймовірно зацікавило українців. Як відомо, він зізнався, що зайнявся сексом з однією з учасниць на проєкті, і розповів про це своїй обраниці Даші Ульяновій.

Даша і Макс на "Холостяку", фото з Instagram
Даша і Макс на "Холостяку", фото з Instagram

І поки одні фолловери намагаються з'ясувати, до кого ж американський холостяк має ніжні почуття, інші – знайшли його можливу екс-кохану. За інформацією інсайдерів, колишню наречену Макса Михайлюка звуть Дару Валлшайн і вони разом працювали на авіаційному терені.

У мікроблозі Дари є безліч знімків з Максом Михайлюком, в підписі до одного зі спільних кадрів дівчина написала, що для неї щастя складається з чотирьох частин, в тому числі, вона цінує кохану людину поруч:

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Та й у фотогалереї Instagram-аккаунта Макса Михайлюка є знімки з Дарою Валлшайн:

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

На фото парочка по формі, очевидно після спільного польоту - у білих сорочках і з чорними краватками, в затемнених окулярах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "холостяка" Макса помітили в компанії накачаного красеня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "холостяк" Макс красиво попрощався з Дашею.

Також "Знай.ua" писав, що "холостяк" Макс зробив несподіване зізнання перед пост-шоу.