Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в абсолютно новому образі, а в підписі до нього розповіла, як любить вихідні.

На нових знімках Каменських позує у своєму домі, на ній стильна гірчична блузка цікавого фасону. Її волосся незвично зібрані у хвіст, а на обличчі легкий макіяж і просто сліпуча усмішка. Також можна помітити, що на руках зірки цікаві золотисті колечка. У підписі до фото Настя написала: "У суботу завжди прокидатися приємніше, ніж в інші дні. Адже попереду два дні вихідних! І вже можна виходити на вулицю! Мрію скоріше побачитися з друзями та посидіти разом якоюсь атмосферою кафешці на терасі. До речі, за чим ви найбільше скучили під час карантину?". Фани в захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.