Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку незвичайним фото, на яких з'явилася в досить яскравому образі, а в підписі до кадру запросила фанатів на зустріч у прямому ефірі.

Як видно, на новому фото Світлана відображена в цікавому образі, на ній гарна блискуча одяг, однак блиску свого вбрання вона явно додала в фотошопі. Волосся зоряної красуні розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі яскравий макіяж, вона спідлоба дивиться в камеру. У підписі до кадру Лобода написала: "Сьогодні о 19.00 у прямому ефірі на @woman_ru, 19.30 з @rudkovskayaofficial". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.