Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і в цей раз красуня показала милі фото, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, на прогулянку Таня вийшла в оригінальному дещо старомодній сукні незвичайного фасону, яке підкреслило її струнку фігуру, але приховала ноги. Свій образ дівчина доповнила оригінальної капелюшком, а в руках вона тримає невелику жовту сумочку. Її волосся приховані за головним убором, а на обличчі величезні чорні окуляри. У підписі до публікації Брухунова написала: "Останні дні весни, яку ми не побачили... #карантиновlook". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.