Зовсім недавно відбувся фінал самого романтичного реаліті весни "Холостяк-10". Головний герой Макс визначився з вибором і вручив кільце чарівної учасниці Даші Ульянової. Протягом довгих місяців пара ставала все ближче один до одного. І ось, в 12 випуск Макс зробив свій вибір, який так довго чекали глядачі.

Багато дівчата йдуть на проєкт, щоб прославитися і зібрати нових передплатників в Instagram. Схоже, Даша Ульянова теж не проти бути популярною в соцмережі. Після фіналу проєкту дівчина опублікувала у своєму акаунті кілька досить провокаційні фото, серед яких, наприклад, продемонструвала свою розтяжку. На цьому знімку вона сидить в довгому темному платті з флористичним принтом, і задерла одну ногу в шпагаті. У підписі до кадру Даша написала: "Як говорить народна мудрість: "У будь-якій незрозумілої ситуації роби шпагат". P. s: якщо що, я не плачу, все добре".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.