Турецький актор Джан Яман, відомий українським глядачамі глядачкам своєю роллю у телесеріалі "Рання пташка", продовжує радувати своїх шанувальниками новими фотознімками.

Чергову світлину зірка телеекранів опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У цей раз актор не продемонстрував нічого незвичайного, але вірна аудиторія все одно поспішила розсипатися компліментами і поставити під пів мільйона лайків.

На знімку, стилізованому під кадр плівочної касети, Джан Яман просто посміхається. І цього достатньо закоханим у чоловіка шанувальникам і шанувальницям.

"Твоя посмішка освітлює всесвіт ... Цей особливий всесвіт, який ти створив між собою і твоїми шанувальниками ... Немає слів ... Тільки посмішки і жести ... Це теж не потрібно ... Людина з цим світлом ... Він завжди буде оточений людьми, які його люблять .. Не знаючи чому ??? Я бажаю вам всього найкращого у вашому житті ... Дуже дякую за таку велику …" - приблизно так можна перекласти з іспанської один з коментарів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Джан Яман - міжнародна зірка, на його сторінці можна побачити коментарі також турецькою, англійською, івритом, арабською та португальською

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Від турецького красунчика Джана Ямана божеволіють у всьому світі, лише гляньте на його усмішку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Турецький красень Киванч Татлитуг захопив жінку в полон обіймів просто біля бару.

Також Знай.ua писав, Не зміг відпустити - турецький красунчик Озджан Деніз знову тягне під вінець колишню дружину.