Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала милі фото зі своїм улюбленим песиком, а в підписі до нього розповіла, що цей пухнастик з нею робить.

На фотографії Леся позує на красивій веранді в оточенні квітів, а на руках вона тримає свого песика Рафіка. На ній чорні лосини і біла толстовка з чорним написом. Волосся красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу. На першому знімку Леся дивиться в камеру, а на другому вона захоплено нюхає квіти. У підписі до публікації Никитюк написала: "Він торкаэться мого тра-ля-ля. Оооо дінь-дінь-дон". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нових фото телеведучої, її засипають компліментами і відповіді в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.