Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам кілька милих кадрів з імпровізованої фотосесії, на яких з'явилася в грайливому образі.

Як видно, перед камерою Лорак позує на вулиці, на прогулянку на балкон вона вийшла в цікавих двоколірних джинсах і чорно-червоній картатій сорочці, а свій образ доповнила оригінальними босоніжки на шпильках. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона мило посміхається перед камерою. У підписі до кадру співачка написала: "Читаю коментарі і радію, що нова пісня припала вам до душі. Кохайте і будьте коханими!". Шанувальники в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами і відповіді в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.