Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам миле домашнє селфі в спортивному луці.

Як видно, Лорак зняла себе сама на телефон, перед камерою вона позує в кімнаті біля вікна. На ній об'ємна сіра толстовка оверсайз, її волосся недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж з кокетливими чорними стрілками. Співачка дивиться в камеру з милою посмішкою на обличчі. У підписі до кадру вона нічого не написала, залишила лише емодзі у вигляді маленького сердечка. Шанувальники в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами і відповіді в коментарях до фото, багато відзначили, що вона виглядає дуже щасливою і закоханою.

Коментарі під постом Лорак
Коментарі під постом Лорак

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще