У суботу, 30 травня, вийшов 14 випуск популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники зробили страви для Джокера, Дарта Вейдера, графа Дракуды, Дейнерис Таргаріен і Термінатора. Також учасники розділилися на команди для другого конкурсу, в якому капітани будуть залишати різні підказки. Звичайно ж не обійшлося й без битви чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

МастерШеф. Професіонали-2, СТБ

Так, в битві чорних взяли участь: Едуард Канарян, Віктор Самарак, Юля Жигуліна, Влад Міцкевич, Микита Алімов.

Грізні судді попросили спуститися з балкона всіх учасників, так як вони будуть допомагати з умовами. На дошці були написані колонки з декількома продуктами, процесами (запікання, фритюр і т. д.), кухнями, забороненими девайсами (блендер, сковорідка і т. д.) і забороненими продуктами.

Учасники з балкона давали кожному чорному фартуху по одній умові.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Едуард отримав: устрицю, емульгування, індійську кухню, заборонені – пінцет і часник. Віктору дісталося: легені, сувід, українська кухня, заборонені – сотейник і яйця. Міцкевичу дали: перепілка, смаження, китайська кухня, заборонені – сковорідка та вершки. Микиті вручили: сібаса, запікання, мексиканська кухня, заборонені – тістоміс і сметана. Юля отримала: свинячу вирізку, сферифікація, італійська кухня і заборонені – скороварка та вершки.

На жаль, через хвилювання Влад Міцкевич переплутав перепілку з півнем кокюле. В результаті, йому довелося покинути проєкт.

МастерШеф. Професіонали-2, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ектор Хименез-Браво поділився рецептом ідеального сніданку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шеф-кухарі здивують своїми унікальними шедеврами сім'ю популярного фронтмена гурту o.torvald.

Також "Знай.ua" писав, чим обернувся для учасників 13 випуск "МастерШеф. Професіонали 2".