Зовсім недавно відбувся фінал самого романтичного реаліті весни "Холостяк-10". Головний герой Макс визначився з вибором і вручив кільце чарівної учасниці Даші Ульянової. Протягом довгих місяців пара ставала все ближче один до одного. І ось, в 12 випуск Макс зробив свій вибір, який так довго чекали глядачі.

Багато дівчата йдуть на проект, щоб прославитися і зібрати нових передплатників в Instagram. Схоже, Даша Ульянова теж не проти бути популярною в соцмережі. Після фіналу проекту дівчина опублікувала у своєму акаунті кілька досить провокаційні фото, серед яких, наприклад, продемонструвала свою розтяжку. На новому знімку дівчина стоїть в еротичну вбранні і ще більш еротичній позі, якої демонструє свою розтяжку – Даша задерла ногу на підвіконня. У підписі до світлини Ульянова написала: "Та так... статус «холостячки» активований". Схоже, такими знімками дівчина і привертає до себе увагу потенційних претендентів на своє серце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.