Російський комік Максим Галкін поділився відео, на якому його і співачки Алли Пугачової діти граються в телебачення. Донька Ліза стала за прозорими дверима так, немов це екран, у то час як Гаррі "перемикає" канали якимось електронним пристроєм.

Відповідний запис гуморист виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Телеканал «Кладовка. Международный» спецкорреспондент Лиза Галкина", - йде мова у підписі до публікації.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

На відео можна побачити як Ліза розповідає про життя восьминогів граючи дикторку програми про тварин (дівчинка стверджує, що мама-восьминіг помирає після пологів, оскільки нікуди не відходить від дитини).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Після цього "телевізор" перемикають на іноземномовні канали - італійський, французький та англійський, де Ліза показує себе трошечки поліглотом.

Підписники Максима Галкіна дуже тепло поставилися до викладеного в соцмережу відео. Багато хто радів творчому підходу артиста у вихованні дітей. Інші зазначили, що Ліза непогана ведуча, яка вся вийшла "у тата".

Нещодавно комік засвітився у російських та українських ЗМІ після того, як наважився виступити проти Кремля. Максим Галкін жорстко висміяв президента Росії Володимира Путіна та мера Москви Сергія Собяніна у їх реакції на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. В гумористичному відео шоумен показав розмову двох високопосадовців, у якій ті вирішують, за яким графіком дозволити жителям столиці гуляти на вулиці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Доки Галкін перетворюється на Путіна, його донька стала Пугачовою

Як повідомляв портал Знай.ua, Бетмен і Джульєтта, - Галкін і Пугачова присвятили гімн карантину, впізнайте в пісні себе.

Також Знай.ua писав, Чергова порція милоти, - Максим Галкін навчив красуню-доньку літати.