Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня похвалилася ніжним селфі, позуючи в затишній домашній обстановці. Ані приміряла лише масивну толстовку-оверсайз кольору морської хвилі, доповнивши образ денним макіяжем з акцентом на очах.

❤️ лаконічно підписала кадр Лорак

Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися: "Кароліна , ви захопилися уколами краси ... втрачаєте індивідуальність", "Ви мені подобалися з колишнім обличчям, а зараз якась штучна. Переборщили з операцією, і навіщо ця надувна губка, вам не личить, знівечили себе! свої губки були красивими!", "Дуже люблю ваші домашні селфі 😍 Завжди неймовірно тепла і затишна! Доброго дня ❤️", "Красуня.Доброго дня😍Нехай він буде наповнений тільки радістю😻", "Кароліна ! Вам до лиця кофточка в оливковому кольорі , цей колір дуже добре підкреслює ваші очі зеленого кольору )".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.