Відома телеведуча та заслужена артистка України Ольга Сумська чуттєво привітала власну доньку Антоніну Паперну з важливим для неї святом, а точніше Днем народження.

Відповідний допис співачка оприлюднила на власній Instagram-сторінці, де остання назбирала понад півмільйонну армію шанувальників.

Варто зауважити, що в перший день літа, 1 червня, актриса театру і кіно, яка отримала популярність в Росії, знявшись в серіалі "Кухня", Антоніна Паперна святкує своє 30-річчя. А відтак, Сумська не зуміла не привітати свою доньку та зробила це Instagram.

Ольга Сумська, фото: Instagram артистки
Ольга Сумська, фото: Instagram артистки

"Доця! З днем народження, рідна! Моя радість, моє щастя", - коротко та лаконічно написала артистка, оприлюднивши світлину, на якій вона сидить на стільці, а поруч стоїть Антоніна, яка посміхається.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то вони приєдналися до привітань та зауважили, що обоє вони виглядають просто фантастично.

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська показала, як виглядала у 17 років.

Також повідомлялося, що донька Ольги Сумської вразила ідеальною фігурою в купальнику.

Раніше Знай.ua писав, що "Люди у розпачі", - Ольга Сумська про те, що не запитали у Зеленського і чому варто одягнути вишиванку