Відома телеведуча та заслужена артистка України Ольга Сумська чуттєво привітала власну доньку Антоніну Паперну з важливим для неї святом, а точніше Днем народження.

Відповідний допис співачка оприлюднила на власній Instagram-сторінці, де остання назбирала понад півмільйонну армію шанувальників.

Варто зауважити, що в перший день літа, 1 червня, актриса театру і кіно, яка отримала популярність в Росії, знявшись в серіалі "Кухня", Антоніна Паперна святкує своє 30-річчя. А відтак, Сумська не зуміла не привітати свою доньку та зробила це Instagram.

Ольга Сумська, фото: Instagram артистки
Ольга Сумська, фото: Instagram артистки

"Доця! З днем народження, рідна! Моя радість, моє щастя", - коротко та лаконічно написала артистка, оприлюднивши світлину, на якій вона сидить на стільці, а поруч стоїть Антоніна, яка посміхається.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то вони приєдналися до привітань та зауважили, що обоє вони виглядають просто фантастично.

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська показала, як виглядала у 17 років.

Також повідомлялося, що донька Ольги Сумської вразила ідеальною фігурою в купальнику.

Раніше Знай.ua писав, що "Люди у розпачі", - Ольга Сумська про те, що не запитали у Зеленського і чому варто одягнути вишиванку