Відома телеведуча та заслужена артистка України Ольга Сумська, яка втілила десятки ролей на сцені театру та у кіно. Особливий спектакль в якому довелось зіграти роль - "Майстер і Маргарита" Булгакова. Актриса пригадала містичний випадок під час вистави у театрі. Під час гри на сцені театру Кропивницького відбулося містична подія, яка Ольга досі не може забути.

"Ми грали виставу Булгакова "Майстер і Маргарита". І сталося неймовірне – на фразі Воланда "Рукописи не горять" він підкидає їх, папірці так красиво розлітаються, і раптом один з листочків просто лягає мені в руки, а другий стає переді мною на край. Ми продовжували грати, а він простояв до кінця вистави, так і не впавши", - розповіла артистка.

Ольга Сумська, фото: Instagram артистки
Ольга Сумська, фото: Instagram артистки

Також артистка пригадала, що перед виставою вона попросила благославения біля дзеркала, яке стоїть в кулуарах театру. Сумська вірить, що речі зберігають енергетику людини, а в цьому дзеркалі колись чепурилася сама Марія Занковецька. За словами актриси, після цього вона зіграла дуже добре.

Ольга Сумська у вишиванці від Юлії Магдич
Ольга Сумська у вишиванці від Юлії Магдич

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська показала, як виглядала у 17 років.

Також повідомлялося, що донька Ольги Сумської вразила ідеальною фігурою в купальнику.

Раніше Знай.ua писав, що "Люди у розпачі", - Ольга Сумська про те, що не запитали у Зеленського і чому варто одягнути вишиванку.