Оля Виноградова не дійшла до фіналу 10 сезону романтичного реаліті СТБ "Холостяк", де головним героєм був пілот Макс Михайлюк, але встигла запам'ятатися глядачам своїм сильним характером і самовпевненістю.

Вона покинула проєкт за власним бажанням. Її історія з Максом так і залишилася незакінченою - пара не зрозуміла одне одного ще на побаченні в Таїланді, що і призвело до такого фіналу.

Знай.uа поспілкувався з Олею про її життя до реаліті та після.

Ольга Виноградова ("Холостяк"), фото: СТБ
Ольга Виноградова ("Холостяк"), фото: СТБ

Виноградова у свої 22 роки вирішила кинути роботу помічниці народного депутата у Верховній Раді та будувати кар'єру в медіа. Родом вона з Дружківки Донецької області, і вже у 18 років потрапила у велику політику. Спершу вона працювала помічницею Ігоря Мосійчука, після - Олега Ляшка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оля Виноградова та Олег Ляшко, фото: Instagram/oliavinohradova
Оля Виноградова та Олег Ляшко, фото: Instagram/oliavinohradova

Олю, "Холостяк" для багатьох дівчат став майданчиком для старту: це і популярність, і впізнаваність, і нові знайомства. Що вам дав проєкт?

Проєкт дав мені можливість познайомитися з новими людьми і спробувати себе у тій сфері, в якій я ніколи не була. Шоу дало зрозуміти, що тема медіа мені близька. Я хочу далі в цьому розвиватися і пробувати себе в різних медійних професіях.

Ви в 20 років вже працювали помічницею нардепа. Потрапити на таку посаду "з вулиці" неможливо - тільки завдяки знайомству і особистим зв'язкам. Що вам допомогло?

Звичайно ж, посада народного депутата - це відповідальна і важка робота. Я "потрапила" на неї не з вулиці. Мене з дитинства цікавила політика і мені завжди хотілося робити благі і масштабні справи. Я хотіла там працювати, і я цього досягла. Мені допомогло моє сильне бажання і мій сильний і вольовий характер.

Оля Виноградова, фото: Instagram/oliavinohradova
Оля Виноградова, фото: Instagram/oliavinohradova

Наскільки важко юній дівчині опинитися в політичному середовищі серед "акул"?

Чесно зізнаюся, що це було нелегко, адже я почала працювати в 18 років. Моє величезне бажання пробувати щось нове - мотивувало рухатися вперед, і я дуже швидко і легко з усім справлялася. Більше скажу, що навіть труднощі мене не лякали, а, навпаки, надихали до ще більших результатів.

Що найнеприємніше було і, навпаки, в чому користь і плюси такої роботи?

Плюси - це розвиток себе як особистості поряд з розумними і мудрими людьми, колосальний досвід, кар'єрний ріст і, звичайно ж, нові знайомства. З мінусів можу назвати тільки те, що поруч з такими людьми ти не знаєш, чого можна чекати: чи буде арешт, або вибух, або скандал у пресі.

У соцмережі не так давно "спливла" ваша еротична фотосесія дворічної давності. А що сподвигло на таку зйомку?

Ця зйомка не спливла. Вона була зроблена усвідомлено і в соцмережах з'явилася так само усвідомлено і цілеспрямовано. В той момент нічого мене не сподвигло. Я хотіла це зробити, і я це зробила. Ця зйомка була знята українським етно фотографом, яка в той момент була моєю колегою. Більш того, ми її заздалегідь стверджували у керівництва.

Оля Виноградова, фото: Ladna Kobieta (2008 рік)
Оля Виноградова, фото: Ladna Kobieta (2008 рік)

Зараз змогли б знятися для Playboy, наприклад?

Якби дана пропозиція до мене надійшла, то я б погодилася. Я не ставлюся осуджено до бажання красивої жінки показати своє красиве тіло. Поки я молода, у мене немає сім'ї і дітей, і у мене є ця краса, то чому я не можу її використовувати і показувати людям. Для мене це не аморально! Це цілком нормально. Я - жінка, яка приймає себе і не соромиться чогось.

Оля Виноградова, фото: Ladna Kobieta (2008 рік)
Оля Виноградова, фото: Ladna Kobieta (2008 рік)

Якби ви зустрілися з Максом (Холостяком) поза межами проєкту, випадкове знайомство, змогли б закрутити роман і розраховувати на його продовження?

Я не можу відповісти на це питання впевнено, тому що коли я випадково зустрічаю людей у своєму житті, то я не відразу замислююся над тим, що могло б у нас бути чи ні. Я б з ним познайомилася і, можливо, підтримувала спілкування, але говорити гучні слова про роман - не можу.

Наразі чи змінили своє ставлення до чоловіків і думку про себе після участі в реаліті "Холостяк", подивившись на себе з боку?

Напевно, в цій відповіді я не буду "типовою учасницею", яка говорить, що після проєкту світогляд перевернувся. Я така людина, яка не зраджує своїм принципам. Я залишилася такою ж, як і була до проєкту.

Макс Михайлюк, фото: СТБ
Макс Михайлюк, фото: СТБ

Проєкт розкриває й негативні сторони учасниць. Чи шкодуєте про щось зроблене чи сказане? Можливо, за щось соромно перед батьками?

Мене проєкт не розкрив з негативної сторони, адже я була собою і не намагалася комусь подобатися. Мені абсолютно не соромно ні за єдину дію або слово, сказане на проєкті, а перед батьками тим більше. Вони знають, яка я. Люблять і приймають такою, справжньою.

Оля Виноградова й інші учасниці "Холостяка", фото: СТБ
Оля Виноградова й інші учасниці "Холостяка", фото: СТБ

Чому вирішили змінити сферу діяльності?

Тому що я втомилася за п'ять років. Після проєкту я зрозуміла, що мені б хотілося розвиватися в медіа сфері. Відкрию невелику таємницю, що я активно вже веду переговори про нові проєкти.

Чи сталися зміни у вашому особистому житті після "Холостяка"?

Ні, не сталися. З упевненістю можу сказати, що я багато часу почала приділяти собі і своєму розвитку. Для мене карантин проходить дуже насичено і корисно.

Ви продовжуєте пошук того єдиного?

Ніколи не шукала і не шукаю. Я вірю, що чим більше придивляєшся, тим далі відходить твоє щастя. Впевнена, що це в будь-якому випадку відбудеться - і щастя саме мене знайде.

Яким уявляєте собі ідеального чоловіка?

Мій ідеальний чоловік - це той, від якого я буду кайфувати, з яким комфортно, затишно і весело.

Оля Виноградова, фото з особистого архіву ексХолостячки
Оля Виноградова, фото з особистого архіву ексХолостячки

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Холостяк" Макс зізнався в інтимі на проєкті. Даша не очікувала такого від нього.

Також вже відомо, що наступним проєктом буде не "Холостяк", а "Холостячка". Головною героїнею стане зірка "Кріпосної" та переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Тепер чоловіки будуть боротися за серце акторки.