Телеведучий Володимир Остапчук, який до недавнього часу вважався ідеалом сім'янина, пішов від своєї дружини Олени Войченко, і вже встиг офіційно представити публіці нову кохану - нотаріуса Христину Гірник, з якої почав зустрічатися у вересні 2019 року. Передача “Зоряний Шлях” зв'язалася з його колишньою дружиною Оленою Войченко, щоб дізнатися, як склалося її особисте життя, що вона думає про розлучення і про те, що Остапчук хоче для Войченко психологічну експертизу.

Войченко, говорячи про це, намагалася триматися оптимістично і навіть сміятися, але виходило все одно якось нервово і натягнуто.

“У мене прекрасне особисте життя, в якій фігурує дуже гарний чоловік… Йому два роки, і він вимагає абсолютно всі мою увагу. Та ще й я ділю увагу з жінкою, яка не набагато старше”, — сказала Олена, маючи на увазі своїх діток.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Намагаючись приховати образу в голосі, Олена сказала, що нічого не має проти нової любові чоловіка, проте дітям про неї поки повідомляти не стала. Адже вони до цього не готові.

"Емілія про нову татову любов нічого не знає. Я неодноразово просила його, щоб ми сіли і поговорили про це, пояснили їй, але моє прохання він не виконав", - сказала Олена Войченко

Про те, що Остапчук зажадав для Войченко психологічну експертизу, вона теж згадала. Сказала, що в принципі готова її пройти, і що колишній чоловік говорив про це ще на початку карантину.

"Так, я знаю про це його бажання, він говорив про нього ще на початку карантину. Я готова це зробити. Він досить давно говорить, що у Емілії з'явиться нова мама, нова мама буде краще... І я, звичайно, протестую проти такої думки. Напевно, Володимир хоче довести це за допомогою експертизи", - сказала Войченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.