Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламов показала кумедне фото, а в підписі до нього заговорила про життєвий девіз.

На новій фотографії Христина закарбувала себе сама, вона з'явилася перед камерою у цікавій білосніжною футболці, на якій чорними літерами написана фраза: "Блін, я забула". Волосся актриси зібрані в акуратний хвостик, а на її обличчі оригінальний макіяж з кокетливими червоними стрілками. У підписі до фото Асмус написала: "А який у тебе девіз по життю?". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.