Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня виставила на показ публіки спекотне відео з переодяганням.

Як видно, спочатку Олена з'явилася в кадрі в рожевому комплекті білизни, а далі динамічно приміряє відверті сукні. Спочатку вона пританцьовує в коротенькому сріблястому платті з цікавими вирізами на боках, далі на неї трохи більш довгу сукню цікавого фасону, яке, втім, не сильно приховує її принади. Потім вона одягає темне коротке плаття незвичайної фактури, яке зрадницьки засвітило її трусики. А далі вона приміряє ще одне коротке і гранично відверту сукню, і потім ще одне – світле з яскравим візерунком, який ледь прикриває попу. У підписі до відео Олена написала: "Вантажу відео, зроблене до карантину. Яке плаття з 5 від @lief_valerie сподобалося? (1/2/3/4/5?) Голосуємо в коменти. Мені чомусь здається, що я щас худіша".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.