Користувачі соціальних мереж зуміли знову відшукати передбачення в культовому мультсеріалі "Сімпсони". На цей раз творці мультику передбачили запуск ракети Crew Dragon компанії SpaceX, а також масові протести в Сполучених Штатах.

В Інтернеті виявився прогноз запуску космічного корабля Ілона Маска Crew Dragon. На кадрах з мультсеріалу космонавти одягнені в скафандри, дуже схожі на ті, в яких астронавти полетіли на МКС.

Крім того, користувачі знайшли передбачення заворушень у США. Варто уточнити, що протестувальники у місті Міннеаполіс (штат Міннесота, США) спалили поліцейську ділянку через смерть афроамериканця Джорджа Флойда, який помер внаслідок жорстокого затримання правоохоронцями. У підсумку мирні протести переросли в масові заворушення і вже дісталися до Білого дому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Сімпсонах знайшли нові неймовірні передбачення 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилася інформація про те, що "Сімпсони" закривають.

Також портал Знай.uа писав, яке майбутнє пророкують людству "Сімпсони" – третя світова, повстання роботів і президент США жінка.