Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських зірок сцени. У неї мільйони шанувальників як в Україні, так і за кордоном, а де фанати – там і Instagram-канали з фанатськими фотографіями з життя. У Кароль таких відразу кілька, шанувальники зірки публікують чимало цікавих фото. Наприклад, на одному з каналів була опублікована фотографія, де Тіна з Володимиром Завадюком.


Завадюк – також відома в шоу-бізнесі особистість, і Кароль неодноразово з ним перетиналася. Зокрема, Кароль була тренером шоу “Голос Країни”, який продюсує Завадюк. Крім того, у Володимира є й інший, не менш популярний проект. Саме з його подачі на українському телеканалі 1+1 з'явилося шоу “Танці з зірками”, де Кароль також брала участь. Тому Кароль з Завадюком співпрацюють уже давно і добре знають один одного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.