Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію відвертих кадрів, позуючи в міні-бікіні бронзового кольору, стоячи під душем. Так, дівчина дала розглянути свою фігуру з усіх сторін, а для більш грайливого образу розв'язала шнурочки бюстгальтера, демонструючи оголені груди.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі понад 12,5 мільйонів фоловерів у Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який створила зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних прихильників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивну груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.