Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. І після серії вельми відвертих знімків, цього разу Даша показала скромне фото, а в підписі до нього розповіла про будь-якої їжі.

На знімку красуня відображена на прогулянці на Бессарабській площі в Києві, на ній сині джинси і чорна шкіряна косуха. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Даша тримає в руках улюблений бургер, а в підписі е нього вона дуже докладно і "соковито" розповіла про місце, куди обов'язково заходить, якщо буває на цій площі. "Уявіть у себе в руках свіжу, повітряну булочку в розрізі якої лежить соковита м'ясна котлета тільки що знята з гриля, а котлети випливає розплавлений сир чеддер. Уявили? Тепер подумки покладіть туди помідорчик гриль, солоний огірочок і рясно промажте соусом песто, айолі і сметани. Закрийте очі і відчуйте смак, не поспішайте, дозвольте собі насолодитися моментом", - описує Даша. А фанати в коментарях ледь не давляться слиною від цього розповіла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.