Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зараз її знають і в Європі, і в країнах Азії, вона улюблена і на теренах пострадянського простору.

Тепер в актрисі складно впізнати горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла. На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає досить свіжо і стильно. А нещодавно актриса показала кілька кадрів з нової фотосесії, на яких вона з'явилася в чарівному образі. Як видно, красуня відображена на прогулянці, вона прямо пританцьовує посеред вулиці, при цьому з його обличчя не сходить сліпуча усмішка. На прогулянку зірка вийшла в кокетливою бузковою спідниці і короткому топіку такого відтінку з цікавим візерунком, а зверху накинула джинсову курточку незвичайного кольору. Фани у захваті від нових фото Узерлі, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.