Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. І після серії вельми відвертих знімків, цього разу Даша показала скромне фото, а в підписі до нього розповіла, що знайшла дещо ідеальне.

Як видно, дівчина запам'ятала сама себе в дзеркало, мабуть, в салоні краси. На ній синьо джинси і червона футболка з цікавим золотистим візерунком, а зверху вона накинула чорну шкіряну косуху. Пишні густі волосся Даші розпущені в красивій укладанні, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Ульянова написала: "Коли знайшла свій ідеальний "нюд". @sashine.beauty спасибі крихітко!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Даша Ульянова, фото - Instagram
Даша Ульянова, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дані.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільну фото з "холостяком" Добриніним.