Ілон Маск - мільярдер, гігант думки і технологічний геній. Але у світі є одна особлива жінка, для якої він завжди буде маленьким улюбленим Ілончиком. Це його мама, Мей Маск. Мей вже 72 роки, однак вона молодо виглядає, жваво всім цікавиться, і звичайно ж, до нескінченності пишається своїм сином. Журналісти поспілкувалися з Мей Маск, щоб дізнатися, що вона думає про союз сина з кібер-готессою і співачкою Граймс, і про народження онука з незвичайним ім'ям X Æ A-12.

Під час спілкування з журналістами видання Women’s Wear Daily, мама Маска поділилася подробицями, як поживає її новонароджений онук. І висловила думку, що батьки хлопчика навряд чи одружаться.

Мей Маск з сином

"Син Ілона абсолютно чарівний. Він був з нами на запуск космічного корабля", – розповіла новоспечена бабуся.

Також вона поділилася своїм враженням від обраниці Ілона – співачки Граймс. Вона не приховує, що в захваті від 32-річної співачки і її творчого підходу до життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"У Граймс неймовірно модний і творчий підхід до всього. Я щиро захоплююся творчими людьми, тому що я сама вчений. Але я не знаю, чи одружаться Граймс і Ілон, я їх про це не запитувала", – каже мама Маска.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше