Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала яскраве відео з "літньої" прогулянки, на якому з'явилася в модному теплом образі.

Як видно, перед камерою Надя пафосно крокує в масивному теплому одязі, який складається з довгої чорно-білій спідниці цікавого картатого узору, світлої толстовки і чорною об'ємної куртки без рукавів, а на її ногах темні масивні чоботи. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Дорофєєва жартівливо написала: "Як вам наше літо?". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію співачки, і засипають її компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.