"Американська" донька Олександра Малініна та Ольги Зарубіної важко переживає період пандемії. У неї почалась істерія, дівчині загрожує психіатрична лікарня.

Через карантин Кіра Євдокимова не може покинути Росію і повернутися в Америку до свого бойфренда, за якого повинна мала вийти заміж 12 квітня.

Їїі мати, 61-річна співачка Ольга Зарубіна б'є на сполох, адже у доньки стався найсильніший нервовий зрив. Російська співачка в розпачі, вона не знає, як допомогти єдиній доньці, яка стала дуже агресивною.

Зарубінав бачає причину істерії дівчини у кладних стосунках Кіри з батьком.

"В останній тиждень у Кіри почалися зриви. У неї різко змінюється настрій. Раніше не надавала цьому значення. Думаю, що в усьому винні її непрості стосунки з батьком. Сама Кіра запевняє, що засмучується через весілля, яке не відбулася, і нарікає на те, що не може побачитися зі своїм молодим чоловіком. Вони щодня розмовляють по телефону, але цього їй недостатньо. Вся проблема в тому, що всюди карантин", - розповіла Зарубіна в ефірі "Пусть говорят".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ольга Зарубіна, фото:starhit.ru
Ольга Зарубіна, фото:starhit.ru

Психолог Наиля Бірарова прокоментувала непросту ситуацію в родині, та запропонувала свою допомогу. За словами фахівця, наразі не варто вдаватись до медикаментозного лікування.

"У дівчинки істерія, і це треба лікувати, - підкреслила фахівець. - Не варто поки вдаватися до медикаментів. У Кіри є якась внутрішня біль, який подавили. Ця проблема набула хронічного характеру. Я готова допомогти їй справитися".

А от психіатр-нарколог Еркен Іманбаєв все жз радить поклати Кіру в психіатричну клніку.

"Кіра - недолюблена дитина. Їй не вистачає батька. Якщо ми поглянемо на її хлопця, то побачимо, що він чимось схожий на Олександра Малініна. Кіра підсвідомо обрала чоловіка старшого за себе, а це значить, що вона потребує батька. Хронічна психотравмуюча ситуація, в яку дівчина потрапила, не дає нормально жити. Їй потрібно розібратися в цьому і лягти в лікарню", - таку рекомендацію дав психіатр.

Кіра мріє про зустріч з коханим
Кіра мріє про зустріч з коханим


Сама ж Кіра говорить лише про повернення в Америку.

"Не бачу сенсу більше перебувати тут. Хочу до Джошу, ми з ним разом вже більше року. Вірю, що буду з ним все життя. У всій цій ситуації звинувачую коронавірус. З татом не хочу зв'язуватися. Та й він не радий контактувати зі мною", - сумно зізналась Кіра.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Малінін "увічнив" улюблену дружину на власному обличчі

Як повідомляв портал Знай.ua, одруження Петросяна з Брухоновою було частиною підступного плану артиста

Також Знай.ua писав, Юлія Савічева зізналася, як пережила втрату дитини