Фільм “Текст” став дуже популярним на російському телебаченні. Популярність картини, в якій знімалися Христина Асмус, Саша Петров і Іван Янковський, була такою величезною, що сценаристи вирішили вичавити з нього максимум. Продюсери фільму анонсували вихід серіалу за мотивами фільму “Текст”. При цьому у нього буде одна важлива особливість. Зйомок не буде.

Так, цей серіал дійсно знімати не планують. Для його випуску просто візьмуть матеріали, яких накопичилося дуже багато за час зйомок оригінального фільму. Сцени з нього перемонтируют, додадуть епізоди, які не потрапили в “повний метр”, і на підставі цього випустять повноцінний серіал. Про кількість серій продюсери поки інформації не надали.

Христина Асмус, фото - Instagram
Христина Асмус, фото - Instagram

Фільм “Текст” породив чимало мемів, пов'язаних з Гаріком “Бульдогом” Харламовим. З-за еротичної сцени, в якій знялася його дружина Христина Асмус, щодо Харламова почалася справжня травля. Чи залишиться цей епізод у новому серіалі або його прооперують – поки невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.