Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила пікантне відео, похвалившись спортивними успіхами та мотивуючи тисячі українок. Так, артистка продемонструвала стійку на руках, позуючи в кімнаті свого заміського будинку і примірявши облягаючий костюм ніжно-рожевого кольору, який вигідно підкреслив форми Тіни. Варто відзначити, що красуня не припиняла заняття спортом навіть на самоізоляції, часто виставляючи прискорені ролики з домашнього спортзалу.

Фолловери засипали Кароль комлпиментами: "Спорт - це сила!Спорт - це життя! Тіна мене кожен раз мотивує❤️", "наша Спортсменка,люблю безмежно.😍💖", "Стронг гьорл 😂❤️❤️❤️", "Ех, не ворожить поки Дан... 😂", "Мотиватор👏🏻👏🏻 Розумниця яка❤️", "Ого👍", "@tina_karol мій мотиватор до спорту на самоізоляції❤️", "Хто-небудь повторив?".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А нещодавно Тіна Кароль виставила серію пікантних фото, позуючи в досить відвертій сукні чорного кольору, оголивши плаский животик і прес, над яким завзято працювала. Так, артистка порадувала численних шанувальників відмінною новиною - її хіт "Вільна", який Тіна виконала дуетом з солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною, визваний "Баладою року" за версією премії "Золота Жар-птиця". До речі, "Співачкою року" стала Настя Каменських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.