Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. 44-річна красуня відома завдяки культовим фільмам, які завоювали любов телеглядачів по всьому світу, однак особливо зірка сподобалась шанувальникам в серіалах "Клон" і "Тропіканка". Нещодавно у своєму Instagram знаменитість виставила трепетне фото, показавши, як відпочиває в затишній спальні, лежачи на ліжку з однією зі своїх доньок-близнючок. При цьому їх песик породи померанський шпіц забавно вмостився у красуні на колінах, і, здається, заснув.

Ой як багато народу!!! пожартувала Антонеллі

Варто відзначити, що нещодавно на честь Дня матері 10 травня, Джаванна показала, як виглядала під час вагітності своїми близнючками - Антонією і Софією, які з'явилися на світ у листопаді 2010 року. Особисте життя зіркової красуні не менш дивовижне, ніж серіали, в яких вона знімалася - Джованна була заміжня 4 рази, причому один із шлюбів, з американським підприємцем Роберто Локасціо, тривав лише 4 місяці.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

З 2009 року Антонеллі є у цивільному шлюбі з режисером Леонардо Ногейра, від якого і з'явилися на світ близнючки Антонія і Софія. Також пара виховує 15-річного сина П'єтро від актора Муріло Бенісіу, з яким у жінки спалахнув бурхливий роман на зйомках "Клону".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Чудового століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.