Російська медіа-персона Альона Водонаєва, яка за останні пів року із жінки демімонда перетворилась на найбільш гучного і радикального критика режиму Путіна, знову різко відреагувала щодо політичного життя у її країні.

Відповідну публікацію жінка розмістила на свої сторінці в соціальній мережі Instagram.

“Ось гортаю я Інстаграм і волосся дибки стає від того, коли бачу рекламу поправок до Конституції від зірок шоу-бізу. Це роблять навіть дівчата у яких є діти. Хочеться запитати, а вони в майбутньому як в очі дивитися будуть дітям своїм? Або вони сподіваються не дожити до майбутнього? Уявімо, дорогі пові... ой, артистки, що нас з вами завтра не стало. Що буде з нашими дітьми тут, в Росії? Як вони будуть лікуватися? Куди підуть вчитися? А ваші батьки виживуть на пенсію без допомоги? Вас все влаштовує, я дивлюся …" - написала Водонаєва, коментуючи розміщені багатьма блогерами дописи з рекламою участі в референдумі.

Альона Водонаєва, Instagram
Альона Водонаєва, Instagram

З 25 червня по 1 липня відбудеться всенародний референдум в Росії щодо внесення поправок до Конституції РФ, які мають дозволити президенту Володимиру Путіну переобиратися на нові терміни. Ця ідея належить особисто Путіну, а тому Державна Дума РФ надзвичайно бійко схвалили більшість поправок у першому читанні. Одна з проблем конституційної реформи полягає в тому, що Конституція РФ не має інструментів і процедурних інструкцій щодо проведення загального голосування щодо поправок до Конституції (тобто за законом це можуть робити лише депутати, а не усі громадяни РФ), також Конституція РФ прямо зазначає, що одним разом кілька поправок не можуть бути ухваленими, якщо вони не стосуються однієї і тієї самої статті.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Водонаєва відповіла Путіну на "питання кохання": "Бидло почне народжувати".

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальну Водонаєву забрали до відділку, поліція допитує зірку "Дом 2" через аборти.

Також Знай.ua писав, Занадто відверто для Ашана: Водонаєва показала, як збирається у магазин, епічне відео