Українська співачка і тренер програми "Голос Країни" Тіна Кароль активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, на радість численним фанатам. Крім сильних вокальних даних, Тіна має ще непересічну, ангельську зовнішність і звабливі форми. У соцмережах співачка часто демонструє всілякі образи, від скромних і елегантних, до відверто спокусливих, проте ніколи не переступає межу вульгарності. Вона швидше "дражнить" фоловерів, дотримуючись свого індивідуального стилю.

Нещодавно Тіна поділилася одночасно оригінальною та хвилюючою фотографією. Співачка сидить у чорній майці на сірому тлі, взявшись за голову, як ніби у неї стрес, і схрестивши ноги, показує публіці тендітні коліна. Здається, в такій позі мініатюрну Тіну Кароль можна посадити у валізу і відвезти за тридев'ять земель.

Шанувальники в коментарях співають Тіні оди. "Дуже красива", "Мама-Кішка", "Тіночка, ви просто чудові!". Деякі фанати стурбовані стурбованим виглядом своєї улюблениці і цікавляться, що у Кароль сталося. Однак, судячи з останніх постів і грайливому флірту зі співаком Даном Баланом, у зірки все дуже навіть налагоджується. Чого і хочеться побажати їй надалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.