Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати коханого. Так, парочка зробила селфі в центрі Києва, відправившись на прогулянку в захисних масках, яка і прикрила обличчя хлопця. На фото Маша ніжно тулилася до кавалера, примірявши стильні джинси і чорну толстовку-оверсайз.

My love ❤️❤️ трепетно підписала Полякова-молодша

Фолловери не пройшли повз: "Красиві 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍Дууужее 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍", "Лічне не пубічне😂💕", "Цікаво поглянути на нього, заінтригувала😍😍😍", "Ви дуже добре виглядаєте 👍😍", "Красиві😍 давайте фото без масок😘", "😻😻😻 які милі 😻", "Гарненькі❤️", "Красиві😍😍😍😍👍", "Ви дуже милі❤️А як його звати ???❤️ Маша ти дуже класна і смішна ти взагалі-то 👍✌️🤘🤟супер❤️❤️❤️", "Красива пара".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.