22 травня відбувся фінал романтичного шоу "Холостяк" 10 сезон, де була розкрита головна інтрига проєкту – переможницею шоу стала Дар'я Ульянова.

У ЗМІ так багато новин про стосунки Даші та Максима Михайлюка – про розставання, про пости в соцмережах, про поточне життя молодих – що писати про це в черговий раз буде вже зовсім не сенсацією. Ми ж вирішили відійти від цих тем – так би мовити, дати парі «відпочити» від прицілу журналістів.

Даний матеріал присвячений цікавим фактам з біографії переможниці "Холостяка-10". Що відомо про Дашу Ульянову – читайте найпікантніші й несподівані події з життя дівчини.

Даша Ульянова
Даша Ульянова / Фото: Instagram

Дитинство Даші Ульянової

Переможниця 10 сезону "Холостяка" родом з Кривого Рогу. Народилася 28 травня 1996 року (до речі, днями їй виповнилося 24 роки) в сім'ї приватного підприємця і домогосподарки. Батьків звати Володимир і Олена. Дівчина росла з двома братами-близнюками Кирилом і Тимуром, молодшими за неї на 5 років.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

З раннього дитинства батьки віддали Дашу на художню гімнастику. І бувши ще семирічною дівчинкою, Дар'я брала участь у різних чемпіонатах і почала завойовувати перші нагороди.

В 11 років дівчинка вступила до училища олімпійського резерву. Невгамовного дитинства у дворі в пісочниці у неї майже не було. Зі скакалкою Даша хоч і була знайома, але тільки як «батіг» від тренерів. Їй доводилося дотримуватися режиму і раціону – за зайві набрані 200 грамів на ранок учениць чекала скакалка. І оскільки дівчинка багато часу приділяла тренуванням, вона рідко бачилася з рідними.

Попри часті тренування, Дар'я не досягла спортивних висот широкого масштабу, але зате може похвалитися званням майстра спорту, завдяки чому здобула гнучкість і стрункість.

Зайві кілограми та схуднення

Всупереч придбаній тяжкою працею стрункості, досягнувши повноліття, у Даші почалися проблеми із зайвою вагою. Звернувши увагу, що значення на вагах стало показувати під 70 кг, дівчина вирішила навсправжки зайнятися собою і повернути спортивну форму.

Даша Ульянова до і після схуднення
Даша Ульянова до і після схуднення / Фото: скріншот з відео

Бувши першокурсницею, Дар'я на час новорічних свят повернулася додому. Зараз сама ж згадує, як, підійшовши до дзеркала, дивилася у своє зображення і бачила в ньому зовсім іншу Дарку, яка важить тепер на 10 кг більше. Дівчина була впевнена, що гідна кращого і зможе цього досягти – стати підтягнутою, стрункою, привабливою і не бути сірою мишкою. Батьки Даші жартували та мило називали доньку "нашим слоненятком", що теж стало певним поштовхом почати займатися собою.

Дівчина рішуче боролася із зайвою вагою, сиділа на правильному харчуванні, дотримувалася активного способу життя. І ось після важкої тривалої праці бажаний результат був досягнутий – зараз Дар'я Ульянова виглядає як модель з обкладинки журналу. Окрім схуднення, дівчина зважилася на ще один серйозний крок до досягнення свого ідеалу – збільшила собі губи.

Даша Ульянова
Даша Ульянова / Фото: Instagram

Прийшовши на кастинг телешоу "Холостяк", Дар'я вказала в анкеті, що працює тренером по розтяжці тіла (стретчинг) в студії елегантного спорту. Як відомо, вона ще й майстер спорту з художньої гімнастики та на цю мить поставила за мету створити власну спорт-студію.

Життя на шоу "Холостяк"

Даша Ульянова і Максим Михайлюк
Даша Ульянова і Максим Михайлюк / Фото: Instagram

Нагадаємо, у 2020 році в Україні стартував 10 сезон романтичного шоу "Холостяк", в якому брала участь Дар'я Ульянова. Головним холостяком проєкту став пілот Максим Михайлюк, який проживає у Флориді. У першому ж випуску Дар'я не стала витрачати час дарма і продемонструвала те, над чим так наполегливо працювала роки. Вона станцювала перед Максимом та іншими учасницями проєкту, похвалившись своєю гнучкістю і вишуканістю. Навіть учасниці не приховували захвату від її виступу. Що вже говорити про головного героя шоу, який по закінченні танцю аплодував стоячи.

Дар'ю з першого ж дня визнали однією з найяскравіших учасниць проєкту, яка привернула увагу холостяка.

Даша Ульянова у першому випуску Холостяка
Даша Ульянова у першому випуску Холостяка / Фото: Instagram

Попри настільки ефектній появі в шоу, Даша не раз збиралася піти з проєкту. Перший раз це було після романтичного побачення в Таїланді. В той момент, коли головний герой збирався відправити Дар'ю в аеропорт, вона попросила виконати її бажання. Після чого їх побачення продовжилося в басейні, і в результаті дівчина все-таки залишилася в шоу.

Вдруге ініціатором покидання проєкту була вже сама Даша. У відеозверненні вона повідомила Максиму, що він обділяє її увагою, оскільки рідко запрошує її на побачення. Заінтригувавши, холостяк саджає її в машину, нібито знову проводжаючи до аеропорту, але в салоні автомобіля дівчина знаходить запрошення на побачення в Єгипті.

Такий пікантний розвиток подій не міг не привести дівчину до фіналу шоу, а зрештою і зовсім стати переможницею «Холостяк-10». Саме Дар'я Ульянова стала обраницею Максима Михайлюка, і з нею він спробував після проєкту побудувати міцні відносини.

Даша Ульянова стала переможницею "Холостяк-10"
Даша Ульянова стала переможницею "Холостяк-10" / Фото: Instagram

Відносини з холостяком після шоу

Незабаром після закінчення знімання 10 сезону Максим Михайлюк зізнався Дар'ї, що у нього був секс на проєкті з однією з учасниць. У підсумку пара розлучилася.

Дівчина поділилася емоціями з шанувальниками на сторінці Instagram:

«Здесь не будет слез, соплей и утешений. Поверьте, этого добра было более чем достаточно. Мне жаль, что так вышло, но эту ситуацию нужно просто принять и жить дальше. В этом никто не виноват, так случилось и я бы попросила вас не вести собственные расследования что/как/почему. Это уже не имеет никакого смысла, как по мне. Живем сегодняшним днем, ставим новые цели и продолжаем верить в сказку, в которой мне действительно посчастливилось быть».

Відео

Як уже заведено за традицією, шанувальники "Холостяка" створюють романтичні відеоролики про любовної історії головної пари сезону. І 10 сезон не став винятком. Ось, наприклад, відео, де зібрані пам'ятні моменти побачень і зустрічей Даші з Максимом.

З огляду на чималу кількість пікантних кадрів, починаючи з першого поцілунку, що стався на їх першому індивідуальному побаченні (який, до речі, був першим поцілунком сезону). Закінчуючи інтимними зустрічами в джакузі. В цілому, загальна картина створює враження, що в стосунках пари більше пристрасті, ніж романтики.

Шанувальники "Холостяка" поділилися у відео і зізнанням Дар'ї в тому, що вона закохана в головного героя проєкту. Відео супроводжують сцени з нічними купанням у басейні, їх зближення в SPA і раніше згадувані обійми в джакузі з келихом шампанського.