Після участі та перемоги в телепроєкті СТБ "Холостяк-10" Даша Ульянова поступово повертається в колишній ритм життя, тільки тепер до її персони набагато більше уваги. За короткий проміжок часу у неї зросла кількість підписників в Instagram до 300к. Всім цікаво, як склалося її життя після участі в шоу.

Як відомо, стосунки з Максом Михайлюком після проєкту не зрослися - пара розлучилася. Очікуваного хеппі енду не сталося.

Макс і Даша, фото: СТБ
Макс і Даша, фото: СТБ

При цьому Даша повернулася до статусу "холостячки" і готова до нових звершень.

Знай.uа вдалося дізнатися, чи планує вона змінювати орієнтири. Даша - гімнастка і працює тренером з стретчингу (розтяжки). Найчастіше багато дівчат після участі в "Холостяку" різко хочуть міняти сферу діяльності.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Це нормально, що дівчата після "Холостяка" знаходять себе. Я б теж хотіла спробувати себе в чомусь новому, - зізналася Даша. - Можливо, в медійній сфері. Все залежить від пропозицій та запитів. Якщо мені запропонують справді щось цікаве, я не відмовлюся. Але зараз я націлена на стретчинг".

До речі, про зміну професії в бік ТБ розповіла Знай.uа і інша учасниця "Холостяка" - Оля Виноградова. Вона зізналася, що теж хотіла б розвиватися в медіа.

Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10", фото: Instagram/dasha_ulyanovaa
Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10", фото: Instagram/dasha_ulyanovaa

Також Даша поділилася відвертостями про своїх кумирів в спорті і кіно, про свій страх з дитинства та б'юті-секрети з догляду за обличчям.

"Кумир у спорті донині - це Аліна Кабаєва. Обожнюю цю гімнастку! Улюблена акторка - Анджеліна Джолі. Кажуть, я теж трошки Джолі (сміється)". Даша

Дівчина зізналася, що не економить на своїй красі і в Instagram намагається розповідати підписникам про свої улюблені засоби.

"Зізнаюся чесно, на зовнішність я витрачаю дуже багато. Вважаю, що треба ходити до косметолога. Адже шкіра – це показник здоров'я. Також не забуваю про волосся. Загалом, по мірі надходження проблем, я їх вирішую. Крім салонних процедур, для мене важливий аспект – домашній догляд. Користуюся тільки професійною косметикою. Мій must have: раз в місяць робити чистку обличчя у косметолога і фотоомолодження (лазерна процедура). Губи підколюю раз в 2-3 місяці теж (посміхається). Взагалі, дівчата, треба слідкувати за собою". Даша

Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10"
Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10"

Виявляється, ще з дитинства Даша боїться великих собак і висоти. За її словами, подолати ці страхи їй так і не вдалося.

Крім того, Даша повідомила, що в нових стосунках змогла б зробити перший крок, але переконана, що ініціатива повинна йти від чоловіка.

"Якщо я бачу симпатію, я можу проявити ініціативу. Але спочатку найбільш активно діяти по відношенню до чоловіка – як на мене, шлях в нікуди. У всьому повинна бути міра і все потрібно робити дозовано. А якщо ми говоримо про те, чи можу я першою написати молодому чоловіку, моя відповідь – так. Наприклад, скинути йому свою фотографію (сміється)". Даша

Нагадаємо, раніше Оля з "Холостяка" розповіла про труднощі роботи в Раді і чи хотіла б знятися для журналу Playboy.

Також повідомлялося, що "Холостяк" Макс Михайлюк зізнався в інтимі на проєкті. Даша не очікувала такого від нього.

Крім того, вже відомо, що наступним проєктом буде не "Холостяк", а "Холостячка". Головною героїнею стане зірка "Кріпосної" та переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Тепер чоловіки будуть боротися за серце актриси.