Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне фото, а в підписі до нього зізналася, що втомилася.

На новій фотографії Христина, відображена, мабуть, у себе вдома, вона стоїть у ванній кімнаті. На відповідний наряд – білий затишний халат, волосся заховані за синім рушником-тюрбаном, а на е обличчі немає макіяжу. Акторка склала губки ніби цілуючи фанатів через екран телефону. У підписі до фотографії Асмус написала: "Я втомилася. Хочу на ручки і щоб мені хто-небудь мандарин почистив". Фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.