Донька відомої української гумористи, зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець Марія, продовжує радувати своїх шанувальників в мережі Instagram не тільки яскравими світлинами, але і запальними танцями з мережі TikTok.

На цей раз новим відео похвалився фанатський паблік Маші "dixi_masha".

Публікація шанувальників Марії Кравець, скріншот Instagram "dixi_masha"
Публікація шанувальників Марії Кравець, скріншот Instagram "dixi_masha"

"Найкращі", - підписали нову публікацію у пабліку.

На відео можна помітити насичену добірку кадрів з різних соціальних мереж, таких як Instagram або TikTok. Скоріше за все це відео просто добірка з улюбленими записами шанувальників Марії Кравець, яких вже досить багато на офіційній сторінці дівчинки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також не варто забувати, що Олена Кравець продовжує працювати в "Жіночому кварталі" і виховувати двох маленьких дітей, не кажучи вже про 17-річного підлітка Машу, яка досить активно ділитися кадрами красивого життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" під покровом ночі видала таємницю та долучила до цього доньку - "Секрети приватного життя".

Як повідомляв Знай.uа Кравець з "Квартал 95" нарешті засвітила чоловіка і батька своїх дівчаток.

Знай.uа писав, 17-річна донька Кравець з 95 Кварталу показала ідеальне тіло і затьмарила красою навіть захід.