Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. Цього разу зірка виклала кумедний кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в неприродній позі.

Як видно, зірка зображена під час занять йогою, на ній темний наряд, а от стоїть вона в незвичайній позі, задерши попу догори. Видно, що волосся красуні зібрані в недбалий пучок, а на її обличчі немає макіяжу, при цьому вона злегка посміхається в камеру. У підписі до кадру Даша написала: "Я: ой, так болить ось тут між лопатками, і тягне сюди... Йога-тичер: ставить мене в незручне становище [див. фото]. Обожнюю йогу. Обожнюю відкриття, приємні і яким доведеться стати приємними! Завтра стартує важливий марафон @eugenesyoga який я планую підтримати. Всім, хто засумнівався в собі, і в тому, що Йога – це наше все, велкамбэк!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.