Українська співачка Аssol відома далеко за межами України. Її пісні захоплюють любителів музики в країнах СНД і в Європі. Проте в нашій країні у неї, звичайно ж, найбільше прихильників. І Assol не втомлюється радувати своїх фанатів. Причому вона вражає не лише своєю творчістю, але й чарівними фотосесіями.

Assol задала літній настрій фотографіями в басейні. Зірка показала, як відпочиває на надувному матраці в суцільному купальнику з відкритою спинкою. Купальник підкреслив прекрасне тіло співачки, яке захопило шанувальників Assol.

Assol зізналася, що в дитинстві вона не любила літо, тому що її день народження в липні, і вона не могла його відсвяткувати так, як хотіла. Не було ні шкільного солодкого столу, ні можливості запросити друзів, адже більшість їх них їхало на курорти або на дачі. Однак зараз літо – улюблена пора відомої співачки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще