Відома російська співачка Алла Пугачова частенько радує своїх шанувальників в мережі різними кадрами свого щасливого життя. Однак шанувальники дуже нетерплячі і йдуть далі, на сторінці фанатської спільноти Алли Пугачової з'явилося фото, на якому артистка зображена під час відпочинку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанів Пугачової в Instagram.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Знімок викликав великий ажіотаж серед інтернет-користувачів. В кадрі Примадонна зображена під час релаксації на шезлонгу з піднятою правою ногою. При цьому з одягу на Аллі Борисівні одягнуто злитий купальник, оголяючий плечі, чорного кольору і босоніжки в тон.

У підписі до публікації йдеться про те, що фотографію було зроблено ще в 2017 році. У коментарях до посту фоловери почали активно обговорювати побачене. Підписники захоплювалися красою і жіночністю Пугачової. З їх точки зору, артистка на знімку виглядає "витонченою" і "бажаною". Однак серед фанатів знайшлися і ті, хто розгледів все до найдрібніших подробиць.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Один із шанувальників зірки зазначив відвертість наряду, через який стало видно сідниці співачки. "Красиво, але попу видно", - написав він. "Дівчинка, дівчинка", "Молодець Аллочка!", – відреагували на знімок користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Максим Галкін показав юну копію Алли Пугачової, Instagram ахнув.

Як повідомляв Знай.uа Успенська "підчепила" юнака, молодший за неї на 40 років — Пугачова відпочиває.

Знай.uа писав, діти Галкіна і Пугачової пізнали мистецтво кунг-фу, тепер ламають дощечки о голову.