Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала кілька кадрів з нової фотосесії після шопінгу.

На фотографіях Альона позує у своїй спальні, вона крутиться на ліжку, і так сяк вгинаючись перед камерою. На ній оригінальний темний костюмчик, який ледь утримує її силіконові форми. Свій образ модель доповнила брендового панамкою і маскою для обличчя. На одному з фото дівчина спустила штани, оголивши величезний зад з імплантатами, а на ще одному зі знімків вона показує непристойний жест. У підписі до фото Омович написала: "Яка з 4-х? 1/2/3/4? Весь образ можна замовити у @maryshop_official. Вчора багато писали звідки костюм з сторіс, у @maryshop_official багато таких з іншого забарвленням. Правда стильно? А від маски я взагалі в захваті. Давно шукала таку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.