Відомий російський співак, фронтмен гурту "Ленінград" Сергій Шнуров відреагував на висловлювання співачки Валерії, яка заявила, що він просить допомоги для шоу-бізнесу, зазначивши, що музикант, мовляв, швидко "перевзувся". Про це Шнуров написав на сторінці у соціальній мережі Instagram.

Так, в цей раз музикант вирішив відповісти в невластивому йому стилі, а саме в прозі.

Шнуров заявив, що Валерії з чоловіком потрібна лікарська допомога, а от люди мають потребу в роботі та цієї позиції він дотримується чітко.

Також музикант зазначив, що збирає профспілку з певними цілями та завданнями. В кінці свого поста Шнуров порадив парі зайнятися чимось більш корисним, а не дзвонити Паніну з Куклачовим.

Конфлікт між Шнуровим і Валерією з чоловіком, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У свою чергу, шанувальники музиканта схвалили кроки свого кумира, зауваживши, що "профспілка — це справа". Також ще один фанат Шнурова вирішив залишити свій варіант відповіді продюсеру та співачці.

"Что ж так злится наш Иосиф? Ну же, братцы, вместе спросим. Шнур не ищет этой связи, Все фигня, не нужно грязи! Обижаться здесь не надо! Злость — величию преграда! Тише, Йося, ха-ха-ха! Это просто ЧПХ", - написав користувач мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Сергій Шнуров заявив про зараження коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Валерія розповіла про холодну війну з Сергієм Шнуровим.

Також "Знай.ua" писав, що Йосип Пригожин пише повідомлення з погрозами Сергію Шнурову.