Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, яким привітав Каменських зі святом Трійці.

Як видно, Олексій сфотографував Настю за обіднім столом, вона сидить в білій футболці, з зібраними волоссям і без макіяжу. Перед нею на столі стоять дві тарілки з гречкою і сосисками, і ще одна тарілка з салатом. І все це на вулиці, мабуть, парочка вирішила влаштувати пікнік в гарну погоду. У підписі до кадру Потап написав: "З святом #trinity @kamenskux". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його дружину компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.