Російський художник Сергій Заграєвський, який називає себе колишнім сусідом і другом актора Сергія Жигунова, поділився припущеннями про те, що могло стати причиною розриву зірки зі знаменитою "нянею" Анастасією Заворотнюк. Нещодавні висловлювання Жигунова в адресу Заграєвського змусили останнього спростовувати твердження актора про себе, а також навели його на думку про проблеми у стосунках колишньої пари.

Про це йде мова в інтерв'ю, яке художник дав виданню "Собеседник".

Сергій Заграєвський - член Російської академії мистецтв, відносно відомий художник. Він був сусідом Жигунова по дачі і нещодавно почав давати коментарі ЗМІ про їх дружбу.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Наприклад, Заграєвський розповів, що Жигунов дуже переживав після розставання з Заворотнюк. Він приходив до сусіда по дачі і розповідав про свій нещасливий роман. На думку художника, Анастасія Заворотнюк — фантастична жінка: "Може хотів би сказати щось погане про неї, тому що розлучилася з Жигуновим. Але вона жінка, біля ніг якої розбиваються чоловічі серця".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У відповідь на це Жигунов розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram заяву, у якій стверджує, що перестав спілкуватися з Заграєвським через його нібито гомосесуальні нахили. Власне, саме це й засмутило художника.

"Думаю, у світлі публікацій, в яких Сергій відхрещується не просто від дружби, а від факту спілкування зі мною, я починаю розуміти причину його проблем з жінками. Тепер я допускаю, що виною розставання з Настею Заворотнюк могло бути необережне висловлювання Жигунова. Ось так огульно звинуватити людину у брехні, в гомосексуалізмі - як таке можна собі дозволити? Це він так з чоловіком виходить, а з жінками, мабуть, теж особливо не делікатничає. Думаю, у нього така риса характеру, а нерівний характер чоловіка жінок дратує. Хоч він і вважає мене геєм, але у мене багатий досвід спілкування з жінками, тому можу сказати, що вибуховий норов чоловіка - це причина для жінки подивитися на свого улюбленого іншими очима.

Ось таке щось у відносинах з жінкою ляпнув - вона і образилася. Тим більше така самодостатня, красива, яка знає собі ціну, як Анастасія Заворотнюк. Швидше за все у Сергія щось зірвалося з язика, про що він напевно шкодує досі. Це моє оціночне судження. Історія з випадами Жигунова в мою адресу тепер багато чого мені пояснює", - сказав діяч мистецтв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Заворотнюк змусила фанатів хвилюватися – "Ця чорна смуга..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Доросла донька Заворотнюк заговорила про майбутнє - "Живу в очікуванні".

Також Знай.ua писав, що Чоловік онкохворої Заворотнюк зважився на важкий крок - "Зовсім погано..."